Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایلنا، حسن تقی‌زاده با اشاره به آرامش حاکم بر بازار برنج افزود: در ماه‌های اخیر شاهد افزایش هفتگی قیمت برنج ایرانی بودیم از این‌رو دولت برای مهار نرخ برنج آن را مشمول قیمت‌گذاری‌ دستوری کرد و قیمت ۶۵ هزار تومان را برای یک کیلو برنج اعلام کرد.

به گفته وی توزیع هوشمند برنج شاهرودی در برخی استان‌ها نتوانست بازار را کنترل کند از این‌رو دولت برای مهار افزایش قیمت برنج داخلی متوسل به قیمت‌گذاری دستوری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقی‌زاده ادامه داد: درست است که  قیمت‌گذاری دستوری باعث ثابت ماندن قیمت‌ها شد اما از سوی دیگر میزان عرضه برنج‌های طارم و هاشمی در بازار بسیار کاهش پیدا کرده است. اما تجربه نشان داده است که قیمت‌گذاری دستوری هیچگاه راهکار مهار افزایش قیمت‌ها نبوده و باید عرضه برنج را افزایش بدهیم.

این فعال اقتصادی تصریح کرد: بعد از قیمت‌گذاری دستوری عرضه برنج طارم و هاشمی در استان‌های شمالی نیز قطره‌چکانی شده است چراکه صاحبان فروشگاه‌های بزرگ می‌گویند که ما اقدام به خرید برنج کیلویی ۷۰ هزار تومان کردیم چرا باید آن را کیلویی ۶۵ هزار تومان عرضه کنیم. اگر دولت قیمت‌گذاری دستوری را متوقف کند احتمال اینکه نرخ برنج به بالای ۱۱۰ هزار تومان برسد وجود دارد.

وی با اشاره به نرخ انواع برنج ایرانی در بنکداری، گفت: طارم و هاشمی کیلویی ۸۰ هزار تومان، فجر کیلویی ۵۵ هزار تومان، شیرودی کیلویی ۴۵ هزار تومان و ندا کیلویی ۴۲ هزار تومان است.

تقی‌زاده با بیان اینکه برخی اقدام به عرضه برنج پاکستانی در بسته‌های ایرانی می‌کنند، گفت: این افراد تاجر نیستند و معمولا در واحدهای زیرزمینی برنج‌های پاکستانی را در کیسه‌های برنج فجر می‌کنند. برنج پاکستانی کیلویی ۲۵ هزار تومان است این در حالیست که برنج فجر کیلویی ۵۵ هزار تومان و اینگونه سودهای قابل توجهی می‌کنند.

به گفته وی مردم نیازهای خود را از واحدهای معتبر خریداری کنند که در صورت مشاهده تخلف بتوانند آن را مرجوع کنند و اقدام به خرید از دوره‌گردها و وانتی‌ها نکنند چراکه نمی‌توان کیفیت این محصولات را تضمین کرد.

رئیس اتحادیه برنج فروشان بابل ادامه داد: افرادی که سال‌ها در حوزه تولید و توزیع برنج فعالیت داشتند گاهی در تشخیص برنج فجر و پاکستانی با چالش مواجه می‌شوند چرا که کیفیت و پخت برنج سوپر کرنر و ۳۸۶ پاکستانی بسیار شبیه برنج‌های پرمحصول فجر است. به نظر من ۳۰ درصد احتمال خطا در تشخیص برنج پاکستانی از ایرانی وجود دارد.

قیمت جدید برنج اعلام شد | برنج هندی کیلویی چند؟ کد خبر 660693 برچسب‌ها قیمت - تنظیم بازار برنج گرانی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: قیمت تنظیم بازار برنج گرانی قیمت گذاری دستوری هزار تومان عرضه برنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۸۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت مسکن در بازار/ موج شدید گرانی مسکن در راه است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، گزارش جدید بانک مرکزی از «تحولات معاملات بازار مسکن شهر تهران در فروردین‌ماه سال ۱۴۰۳» که برگرفته از آمارهای خام سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات کشور است، توسط اداره بررسی‌ها و سیاست‌های اقتصادی‌بانک مرکزی تهیه و منتشر شد. این گزارش اگر چه نشان می داد که متوسط قیمت یک متر مربع زیربنای واحد مسکونی معامله شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی شهر تهران ۸۱۶.۳ میلیون ریال بوده و نسبت به ماه قبل و ماه مشابه سال قبل به ترتیب ۰.۲ و ۲۲.۹ درصد افزایش دارد و چندان نمی تواند در خور توجه باشد اما همین رشد اندک هم نشان داد که بازار مسکن در هر حالتی حتی راکد به لحاظ خرید و فروش هم افزایش یابد.

بازار مسکن در فروردین ماه امسال همچنان در رکود قرار دارد

نکته ای که در گزارش اخیر بانک مرکزی قابل تامل است این است که بازار مسکن در فروردین ماه امسال همچنان در رکود قرار دارد. در فروردین‌ماه سال ۱۴۰۳، تعداد آپارتمان‌های مسکونی معامله شده در شهر تهران به ۱.۵ هزار واحد مسکونی رسید که نسبت به ماه قبل و ماه مشابه سال قبل به ترتیب ۷۵.۶ و ۱۴.۲ درصد کاهش نشان می‌دهد.

اقتصادآنلاین در گزارشی نوشت: بررسی توزیع تعداد واحدهای مسکونی معامله شده در شهر تهران به تفکیک عمر بنا در فروردین‌ماه سال ۱۴۰۳ حاکی از آن است که از مجموع ۱۵۰۸ واحد مسکونی معامله شده، واحدهای تا ۵ سال ساخت با سهم ۳۰.۱ درصد، بیشترین سهم را به خود اختصاص داده‌اند.

اما کارشناسان و فعالان بازار مسکن معتقد هستند که مسکن هنوز خود را با دلار ۶۰ هزار تومانی وفق نداده است و اگر بخواهیم منصفانه با قیمت مسکن برخورد کنیم باید اذعان کنیم که قیمت مسکن هنوز با دلار ۴۰ هزار تومانی خود را نشان می دهد.

احمد رضا مختاری یکی از مشاوران املاک گفت: این روزها بازار مسکن هنوز قیمت های خود را پیدا نکرده است و به نوعی هنوز بازار مسکن گیج است. هر چند باید پذیرفت که تورم در تمام کالاها رخ داده است و بی انصافی است که بگوییم مسکن نباید گران شود.

هنوز مسکن با دلار ۴۰ هزار تومانی و حتی ۵۰ هزار تومانی خود را وفق داده است

او ادامه داد: هنوز مسکن با دلار ۴۰ هزار تومانی و حتی ۵۰ هزار تومانی خود را وفق داده و هنوز به دلار ۶۰ هزار تومانی عادت نکرده است.

اما فردین یزدانی کارشناس اقتصاد مسکن در پاسخ به این پرسش که علیرغم اینکه مسکن در رکود به سر می برد اما گزارش اخیر بانک مرکزی نشان داد که قیمت مسکن ولو اندک افزایش دارد؟ گفت: دلیل اصلی افزایش قیمت مسکن در این روزها می تواند در درجه اول افزایش ۴۰ تا ۴۵ درصدی هزینه های ساخت باشد.

دلیل افزایش قیمت مسکن در درجه اول افزایش ۴۰ تا ۴۵ درصدی هزینه های ساخت باشد

او ادامه داد: افزایش هزینه های ساخت عمده ترین دلیل این روزهای رشد قیمت مسکن در بازاری که در حالت رکود به سر می برد باشد. به هر حال همه به خوبی می دانیم که بازار مسکن در رکود به سر می برد و نمی توان این رشد قیمت که چندان هم زیاد نیست بر گردن بازار و معاملات مسکن دانست.

نمی توان انتظار داشت که قیمت مسکن ثابت باقی بماند

مدیر علمی طرح جامع مسکن تصریح کرد: باید در این خصوص نیز تاکید داشت که وقتی بازار مسکن راکد است قیمت هر کالایی نیز ثابت باقی بماند اما به هر افزایش قیمت نهاده های تولید مسکن در چند ماه اخیر باعث شده تا اکثر سازنده ها با قیمت های بالا نسبت به سال گذشته واحد مسکونی خود را تکمیل کنند. پس با این اوصاف نمی توان انتظار داشت که قیمت مسکن ثابت باقی بماند.

یزدانی تاکید کرد: هر چند در گزارش اخیر بانک مرکزی هم اگر دقت کنید قیمت ها خیلی افزایشی نبوده است اما به هر حال همین که ثابت نبوده و نسبت به ماه گذشته حدود ۲۲ درصد رشد داشته است این بدین معنی است که مسکن هم کالایی است که دارای هزینه های تولید است و حتی اگر در رکود به سر ببرد باز هم افزایش قیمت خواهد داشت.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904476

دیگر خبرها

  • حراج شمش چه تاثیری بر قیمت طلا گذاشته است؟
  • پیش‌بینی جدید درباره قیمت مسکن در بازار
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت مسکن در بازار/ موج شدید گرانی مسکن در راه است؟
  • مراقب باشید! همه خودروها در تابستان سرطان زا می شوند!
  • مدیر عامل کافه بازار: بازار طی ۲ ماه ۲۰۰ میلیون تومان باگ بانتی پرداخته است
  • شرط سازمان غذا و دارو برای برنج‌های وارداتی چیست؟
  • شرط سازمان غذا و دارو برای برنج‌های وارداتی
  • مراقب باشید! همه خودروها در تابستان سرطان‌زا می‌شوند
  • افتتاح ۴۰ بازار جدید میوه و تره‌بار تا پایان سال
  • مراقب فروپاشی عصبی باشید / نشانه هایی برای تشخیص افسردگی