Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-09@02:35:09 GMT

خراسان رضوی مشکلی در تامین برنج پاکستانی ندارد

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۹۶۴۴۷

خراسان رضوی مشکلی در تامین برنج پاکستانی ندارد

معاون امور بازرگانی و توسعه سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: ممنوعیت واردات برنج در تامین نیاز استان به برنج پاکستانی خللی ایجاد نمی‌کند.

به گزارش قدس آنلاین، علی غفوری معاون امور بازرگانی و توسعه سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: اقدام دولت در ممنوعیت واردات برنج از ابتدای شهریور ماه در تامین نیاز استان به برنج پاکستانی خللی ایجاد نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: ذائقه مردم خراسان رضوی با برنج پاکستانی شکل گرفته و مصرف این کالا در استان بسیار زیاد است بنابر این ناگزیر هستیم برای تامین نیاز مردم این محصول را از کشور پاکستان وارد کنیم.
معاون امور بازرگانی و توسعه سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی ادامه داد: دولت هر سال برای حمایت از تولید داخلی، واردات برنج را همزمان با فصل برداشت برنج داخلی از ابتدای مرداد تا پایان مهر ممنوع می‌کند که امسال این ممنوعیت یک ماه کاهش یافت و از ابتدای شهریور اعمال شد.
غفوری مقدم ادامه داد: از سوی دیگر، چون قیمت برنج پاکستانی نیز پایین‌تر از قیمت برنج داخلی بود، ممنوع نشدن واردات می‌توانست ضربه بزرگی به تولید داخلی بزند.
او تصریح کرد: قبل از تغییرات نرخ ارز و افزایش قیمت برنج وارداتی، مصرف برنج پاکستانی در استان زیاد بود و برنج هندی کمتر متقاضی داشت، اما بعد از افزایش قیمت‌ها برنج هندی متقاضی بیشتری پیدا کرد و در نهایت قیمت این نوع برنج هم افزایش یافت.
معاون امور بازرگانی و توسعه سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی تاکید کرد: از سه ماه قبل کارگروه تنظیم بازار استان در نامه‌ای مکتوب به ستاد تنظیم بازار کشور پیشنهاد کرد که ممنوعیت فصلی واردات برنج را به دلیل شرایط خاص قیمت آن در بازار اجرا نکند یا خراسان رضوی را از این ممنوعیت مستثنی کند.

غفوری مقدم اظهار کرد: استدلال ما این بود که نرخ برنج ایرانی، متناسب با هزینه‌هایش رشد زیادی داشته و قیمت برنج پاکستانی هم به دلیل تغییر نرخ ارز افزایش یافته و فاصله قیمتی آن با برنج داخلی بسیار کم شده است، بنابراین واردات برنج پاکستانی در فصل برداشت برنج ایرانی نمی‌تواند ضربه‌ای به تولید داخلی بزند.
او افزود: در نتیجه این درخواست‌ها ستاد تنظیم بازار کشور به جای صرف نظر کردن از ممنوعیت واردات برنج، مدت زمان ممنوعیت را از سه ماه به دو ماه کاهش داد.
معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با اشاره به درخواست این استان برای اختصاص سهمیه فوق العاده برنج وارداتی ادامه داد: به دنبال این درخواست هزار تن برنج پاکستانی و هندی به خراسان رضوی اختصاص یافته است.
غفوری مقدم بیان کرد: از مسیرهای دیگری نیز درصدد جذب برنج پاکستانی برای خراسان رضوی هستیم که یکی از آن‌ها استفاده از ظرفیت مرز نشینان برای واردات برنج است.
منبع: باشگاه خبرنگاران انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: قیمت برنج معاون امور بازرگانی و توسعه سازمان صنعت معدن و تجارت خراسان رضوی برنج پاکستانی واردات برنج قیمت برنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۶۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵٫۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد

امتداد - از اول فروردین ماه تا شانزدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 5 میلیارد و 679 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی یک میلیارد و ۲۲۸ میلیون دلار،‌برای کالاهای تجاری و بازرگانی مبلغ ۳ میلیارد و ۳۰۱ میلیون دلار و برای خدمات ۱۴۵ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  یک میلیارد و ۵ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

   
طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی یک میلیارد و ۶۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۱۶۸ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۲۸ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۶۲۳ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۳۳۵ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۲۳۷ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۲۰۲ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۲۶ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۲۹۷، ۴۰، ۲۳۷، ۱۳۱ و ۶ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز شانزدهم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۶۷۸ میلیون دلار ارز نیمایی و ۲۹۴ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

گفتنی است، در روز ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ ۴۴ هزار و ۵۸۸ تومان، یورو با نرخ ۴۷ هزار و ۹۸۲ تومان و درهم با نرخ ۱۲ هزار و ۱۴۱ تومان مورد مبادله قرار گرفت. به همین ترتیب تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ ۴۱ هزار و ۶۳۲ تومان، یورور با نرخ ۴۴ هزار و ۸۰۱ تومان و درهم با نرخ ۱۱ هزار و ۳۳۶ تومان بود.
   

 


 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • سلاجقه: مجوزهای زیست محیطی واردات خودروی برقی صادر می‌شود
  • ۶.۲ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • از واردات ۲۰۰ قلم کالای مهم صنعت نفت جلوگیری شد
  • مرثیه‌ای برای رنج شالیکاران گیلانی/ برنجی که فروش نمی‌رود‌
  • جنجال جدید شهرداری تهران درباره واردات اتوبوس
  • ۵٫۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • برنج و روغن شامل ارز ترجیجی شد
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم